VIDEO / E oficial! Maria Constantin a divorțat de Marcel Toader... în sufletul ei! Ce urmează să facă și ce-i lipsește din garsoniera modestă

+8 click pentru
galerie

Marcel Toader nu s-a prezentat ieri la notariat, pentru că vrea ca instanţa să decidă cine a comis adulterul.

Chiar dacă ieri, 13 septembrie, legal, nu s-a pronunțat divorțul de al doilea soț, Maria Constantin a divorțat de afacerist în sufletul ei. Potrivit mărturisirilor unui bun prieten, artista e dezamăgită de tot scandalul iscat după ce s-a aflat de despărțirea de afacerist și, mai ales, de vorbele acide spuse la adresa ei de către cel pe care l-a luat de soț în toamna anului 2015.

Florin Burescu, un apropiat de-al Mariei Constantin, a mărturisit că artista nu se lasă intimidată de nimic din ceea ce Marcel Toader face public din timpul mariajului lor. Astfel, spune prietenul cântăreței de muzică populară, ea e decisă mai mult ca niciodată să se ocupe de proiectele începute, dar mai ales să-și finalizeze planul. Despre acesta din urmă, amicul Mariei Constantin nu a oferit multe detalii.

Artista de muzică populară are 30 de ani, iar Marcel Toader e cu 24 de ani mai mare. În prezent, Maria Constantin locuiește într-o garsonieră și nu are televizor. Probabil acest lucru o ajută într-un fel, dar, dezvăluie Florin Burescu, cu siguranță în momentele de singurătate nu-i este deloc ușor. De altfel, în urmă cu o săptămână, cântăreața a recunoscut că plânge atunci când nu e pe scenă sau într-o emisiune TV.

"Ea nu urmăreşte ce se întâmplă la televizor, ci doar ce apucă să citească. Ea nu are televizor acasă. (...). Îi e suficient să citească câteva detalii. (...). Maria e o persoană foarte pozitivă şi trece cu bine peste tot, dar în momentul în care rămâne singură acolo, sunt convins că uşor nu-i este. (...). Nu vrea să se pronunţe, pentru că indiferent de decizia pe care o lua Marcel Toader, ea îşi va duce la bun sfârşit proiectele pe care le are și planul.", a declarat Florin Burescu, un apropiat de-al Mariei Constantin, în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" de la Antena Stars.

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Ieri, 13 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro