VIDEO / EL e bărbatul care a fost alături de Maria Constantin în ziua în care a mers la notar: "Am simţit-o foarte schimbată"

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. © Sursa foto: Facebook

Data de 13 septembrie 2017 va rămâne în istoria cuplului Maria Constantin - Marcel Toader. Artista a mers la biroul notarial să semneze actele de divorţ, afaceristul, nu. La câteva ore după ce nu s-a pronunţat oficial despărţirea celor doi, bărbatul care a fost pas cu pas alături de soţia lui Marcel Toader a rupt tăcerea. În cadrul unui interviu, tânărul a povestit ce a făcut astăzi vedeta, după ce s-a prezentat la notar, dar şi noi amănunte din viaţa artistei după separare.

Florin Burescu, un apropiat de-al Mariei Constantin, a declarat că în cursul zilei de azi a simţit-o complet diferită pe cântăreaţa de muzică populară. Tototdată, în cadrul interviului bărbatul care i-a fost alături într-o zi grea a dezvăluit promisiunea pe care ea şi Marcel Toader şi-au făcut-o unul altuia înainte să se afle că se despart. Potrivit declaraţiilor lui Florin Burescu, cântăreaţa şi fostul rugbist şi-au promis că nu vor transforma divorţul într-un circ.

"Astăzi am simţit-o foarte schimbată. (...). Nu ştiu de ce nu s-a dus, în schimb, un lucru mi se pare foarte ciudat – vorbeam cu Maria, imediat după ce ea a plecat de acasă, la două zile cred, înainte de a aflat toată presa tot tămbălăul, că ei doi şi-au promis unul altuia în momentul în care s-a închis uşa în spatele Mariei că nu vor face circ şi nu vor profita pe urma acestui scandal. Voi ieşi şi fiecare va da o singură declaraţie la un post pe care doreşte fiecare. Se pare că Maria încă se ţine de cuvânt.", a declarat Florin Burescu, un prieten de-ai Mariei Constantin în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" de la Antena Stars.

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Astăzi, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro