VIDEO / Asta da lecţie de viaţă! O bătrânică își donează pensia de 340 de lei victimelor din clubul Colectiv

captura Antena 1

Asta da lecţie de viaţă! o bătrânică a fost impresionată până la lacrimi de tragedia victimelor din clubul Colectiv şi a venit să-şi doneze pensia de 340 de lei.

Elena Toma a decis să-și doneze pensia de câteva sute de lei victimelor din clubul Colectiv. Partea șocantă este că părintele Casian o apostrofează pentru gestul de solidaritate.

VIDEO / Cuvintele lui au sens dramatic acum. Adi Despot a presimţit tragedia din Colectiv? Mesajul transmis solistului trupei "Goodbye to Gravity": "O să mori cu muzica de gât"

Club Colectiv din Sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur. Până în acest moment 32 de persoane au murit şi aproximativ 140 se află în spitalele din Bucureşti.

Citeşte şi:

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro