Corneliu Vadim Tudor a încetat din viaţă, în urma unui stop cardio-respirator, la varsta de 65 de ani.

 
toate articolele din dosar
Monden / 13 Oct
Oana Zăvoranu a fost astăzi invitată în această seară la "Un show păcătos" în contextul morţii Tribunului Corneliu Vadim Tudor.
Actualitate / 02 Oct
După tragedia prin care familia Vadim Tudor a trecut, Lidia, fiica mai mare a politicianului a dat detalii semnificante despre avere şi despre ce urmează să se întâmple după moartea tribunului.
Actualitate / 02 Oct
După ce familia Vadim Tudor a trecut prin clipe negre din cauza tragediei întâmplate acum mai puţin de o lună, Lidia, fata cea mare a "Tribunului", a povestit la o emisiune prin ce clipe au trecut împreună toţi cei patru membri ai familiei. Aceasta a dezvăluit problemele despre care nimeni nu ştia.
Monden / 29 Sep
Odată cu decesul lui Corneliu Vadim Tudor, pe lângă mulțimea de probleme financiare pe care le-a avut politicianul de-a lungul ultimilor ani, ”copiii” de suflet al acestuia păreau să nu mai aibă niciun viitor. Cu toate acestea, unii dintre ei au fost deja salvați.
Actualitate / 24 Sep
Lidia Vadim Tudor va semna contractul la începutul săptămânii viitoare pentru a demara o carieră în sfera politică.
Actualitate / 21 Sep
Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a şocat o ţară întreagă şi fără îndoială a fost unul dintre cele mai discutate subiecte în presă în ultimele zile. Multe nume cunoscute au fost la înmormântarea "Tribunului", însă Mirabela Dauer a refuzat să ia parte la acest trist eveniment, chiar dacă a avut o relaţie destul de apropiată cu publicistul.
Actualitate / 21 Sep
A avut o frumoasă relaţie de prietenie cu Corneliu Vadim Tudor, iar moartea fulgeratoare a tribunului a întristat-o profund. Acum însă, Carmen Harra vrea să se folosească de puterile ei pentru a comunica cu "Tribunul" dincolo de moarte.
Monden / 18 Sep
Un apropiat acuză! Corneliu Vadim Tudor ar fi avut un cont secret de 3.5 milioane de euro într-o bancă din străinătate, iar un duşman de-al său ştia acest lucru.
Monden / 18 Sep
Oana Zăvoranu susţine ipoteza conform căreia Corneliu Vadim Tudor ar fi fost asasinat. Vedeta a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare pentru "Acces Direct".
Actualitate / 18 Sep
Soţia şi cele două fiice ale lui Corneliu Vadim Tudor nu vor să mai audă de Gigi Becali. Latifundiarul a făcut o afirmaţie referitoare la câinii Tribunului care le-a supărat teribil.
Monden / 18 Sep
Au fost numeroase semne care parcă prevesteau faptul că ceva rău avea să se întâmple. Pe lângă poezia despre moarte pe care a lăsat-o, sora "Tribunului" spune că şi ea a avut o presimţirea rea.
Monden / 17 Sep
Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat astăzi şi mii de oameni l-au condus pe ultimul drum. Sora lui a fost nevoită să ia un calmant înainte să intre să-l vadă.
Monden / 17 Sep
Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat astăzi, iar familia lui a trecut prin momente cumplite. Soţia Tribunului a făcut declaraţii cutremurătoare la "Acces Direct".
Monden / 17 Sep
O ipoteză absolut şocantă a fost lansată astăzi pe un site creştin. Conform acesteia, Corneliu Vadim Tudor ar fi fost asasinat pentru că mesajele postate de el pe un site de socializare deranjau.
Paparazzi / 17 Sep
Imediat după înmormântare, cei care l-au condus pe „Tribun” pe ultimul drum au fost invitaţi de familie la un restaurant din centru Capitalei, pentru a-l pomeni așa cum se obişnuieşte în datina creştină.
Paparazzi / 17 Sep
Înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor nu a fost una presărată cu periteţii, însă finalul a fost unul demn de cele mai negre vise. Familia a fost nevoită să facă un compromis inimaginabil pentru a-l putea îngropa pe parlamentar.
Monden / 17 Sep
Moartea fulgerătoare a lui Corneliu Vadim Tudor l-a impresionat profund pe unul dintre cei mai bogaţi români din Statele Unite ale Americii. Acesta, mare admirator al ”Tribunului”, este decis să le ajute pe fetele istoricului pentru a depăşi impasul financiar în care se află după trecerea în nefiinţă al tatălui lor.
Actualitate / 17 Sep
Scene halucinante la înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor. Groparii au tăiat din coşciug, după ce dimensiunea acestuia nu le-au permis să-l indroducă în cavoul pregătit de familie.
Paparazzi / 17 Sep
În acest moment are loc slujba de înmormântare a lui Corneliu Vadim Tudor, la capela Cimitirului Ghencea Civil.
Paparazzi / 17 Sep
Sute de oameni îl conduc astăzi pe Corneliu Vadim Tudor pe ultimul drum, iar momentul în care su ajuns la Cimitirul Ghencea Civil, trupul neînsufleţit al parlamentarului a fost aşteptat cu onoruri militare.
Paparazzi / 17 Sep
În acest moment are loc slujba de înmprmântare a lui Corneliu Vadim Tudor. Dacă până acum toată lumea s-a minunat de numărul impresionant de oameni care au venit să îi aprindă o lumânare parlamentarului, ei bine, nici numărul preoţilor care oficiază slujba nu este unul de neglijat.
Paparazzi / 17 Sep
Astăzi, Corneliu Vadim Tudor va fi îmnormântat, iar la Biserica Sfântuş Gheorghe are loc un adevărat pelerinaj. Apropiaţii familiei, au expus un mesaj emoţionant în faţa bisericii unde a fost depus trupul neînsufleţit al parlamantarului.
Actualitate / 17 Sep
Corneliu Vadim Tudor este condus pe ultimul drum, astăzi, de familie, prieteni şi simpatizanţi, însă puţini ştiu că "Tribunulul" va fi ]ngropat ]n alt[ religie decât părinţii săi, pe care i-a divinizat.
Monden / 16 Sep
Vestea morţii fulgeratoare a lui Corneliu Vadim Tudor a şocat întreaga ţară, dar mai ales familia, care încă nu îşi poate reveni după cumplita veste a dispariţiei lui. Spynews.ro a aflat întregul film al ultimei zile din viaţa ”Tribunului”.
Paparazzi / 16 Sep
Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a uimit pe toată lumea, chiar și pe cei cu care parlamentarul a avut certuri aprige, care au ținut chiar și ani. Oana Zăvoranu este una dintre persoanele care au dus lupte grele cu „Tribunul”, dar cei doi au avut ocazia să îngroape securea războiului.
Monden / 16 Sep
Oana Zăvoranu a fost la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală, unde a fost depus sicriul în care se află trupul neînsufleţit al lui Corneliu Vadim Tudor. Bruneta a vrut să îi aducă un ultim omagiu publicistului, iar cu această ocazie a făcut câteva declaraţii emoţionante despre politician.
Paparazzi / 16 Sep
Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a şocat o ţară întreagă! La Biserica Sfântul Gheorghe, unde este ţinut trupul Tribunului, a ajuns şi Oana Zăvoranu. Vedeta a venit să-i aprindă politicianului o lumânare şi să transmită condoleanţe familiei lui.
Actualitate / 16 Sep
Familia lui Corneliu Vadim Tudor trece prin momente cumplite, de când policianul a încetat din viaţă. În aceste momente au loc ultimele pregătiri pentru înmormântarea publicistului, iar la biserica unde a fost depus trupul său însufleţit s-au strâns sute de oameni.
Paparazzi / 16 Sep
Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viaţă, luni, iar oamenii care l-au apreciat au mers să îi aprindă o lumănare la Biserica Sfântul Gheorghe, iar printre ei se numără şi Viorel Lis.
Monden / 16 Sep
Corneliu Vadim Tudor a apelat la serviciile "femeii magnet", cu ceva timp înainte de moarte. Tribunului nu îi plăcea să meargă la spital, aşa că apela la alte metode.
Monden / 16 Sep
Ziua de luni a fost una fatidică pentru familia lui Corneliu Vadim Tudor. Parlamentarul a încetat din viaţă, la Spitalul Militar din Capitală, unde a ajuns în urma unor problemelor respiratorii pe care le acuza.
Monden / 16 Sep
Familia defunctului Corneliu Vadim Tudor a făcut o cerere prin care solicita ca trupul neînsufleţit al politicianului să fie depus în aula Senatului, dar s-au izbit de un refuz. Lidia, fiica lui, a luat o decizie radicală.
Paparazzi / 16 Sep
Unul dintre cei mai potenţi oameni de afaceri din România a povestit lucruri inedite despre Corneliu Vadim Tudor, decedat la începutul acestei săptămânI. Relaţia de prietenie dintre cei doi data de 40 de ani.
Actualitate / 16 Sep
Lacrimi, durere şi neputinţă pentru Doina Vadim Tudor. Soţia lui Corneliu Vadim Tudor nu-şi poate imagina viaţa fără soţul ei şi, astăzi, cu doar o zi înainte de înmormântarea "Tribunului"face un apel disperat către Gigi Becali.
Actualitate / 16 Sep
Corneliu Vadim Tudor s-a născut pe 28 noiembrie 1949, la Bucureşti. El s-a făcut remarcat încă dinainte de 1989, prin activitatea literară, iar după 1990 a fost un actor important al scenei politice, prin partidul pe care l-a întemeiat, România Mare.
Monden / 16 Sep
Sute de oameni au venit, miercuri, să-i prezinte un ultim omagiu lui Corneliu Vadim Tudor, care a încetat din viaţă, luni seara, în urma unui infarct. Apropiaţi sau oameni simpli au stat la cozi interminabile pentru a depune o floare şi a-i aprinde o lumânare Tribunului.
Monden / 15 Sep
România este în doliu după moartea lui Corneliu Vadim Tudor, iar familia lui este distrusă de durere. Lidia, una dintre fiicele lui, a dezvăluit că este posibil să îşi fi presimţit moartea.
Actualitate / 15 Sep
Ileana Vulpescu este o prietenă de suflet de-a lui Corneliu Vadim Tudor. Aceasta a fost invitată în seara aceasta să vorbească despre regretatul său prieten.
Monden / 15 Sep
Mihai Morar, moderatorul emisiunii Răi Da' Buni de la Antena Stars, s-a arătat total nemulţumit de modul în care oamenii au primit vestea morţii politicianului Corneliu Vadim Tudor.
Paparazzi / 15 Sep
Gigi Becali a dat uitării scandalurile şi vorbele urâte pe care şi le-a aruncat cu Vadim şi a mesr să-i prezinte condoleanţe familiei şi să aducă un ultim omagiu defunctului.
Monden / 15 Sep
Moartea lui Corneliu Vadim Tudor lasă în urma sa o mare de oameni care l-au iubit şi respectat din plin. Acesta s-a stins luni seara, eveniment neaşteptat de nimeni în afară de el.
Monden / 15 Sep
Gigi Becali a mers la Biserica Sfântul Gheorghe unde este depus trupul lui Corneliu Vadim Tudor şi este pregătit să îi ajute familia cu tot ce ar avea nevoie. Latifundiarul şi-a exprimat regretul la "Acces Direct".
Monden / 15 Sep
Durere fără margini în familia lui Corneliu Vadim Tudor! Când nimeni nu se aştepta, vestea morţii politicianului a căzut ca un trăsnet. Azi la orele prânzului, trupul neînsufleţit al celui care a făcut istorie în România a ajuns la Biserica Sfântul Gheorghe Nou.
Monden / 15 Sep
Corneliu Vadim Tudor a murit la vârsta de 65 de ani, iar toată lumea este în stare de şoc. O apropiată de-a tribunului încă nu vrea să creadă că s-a produs această tragedie.
Actualitate / 15 Sep
Invitate într-o emisiune de pe Kanal D, fetele politicianului Corneliu Vadim Tudor au făcut dezvăluiri, în direct, de la Biserica Sf. Gheorghe despre ultimele momente ale calvarului.
Monden / 15 Sep
România este în doliu după moartea lui Corneliu Vadim Tudor, iar familia lui este distrusă de durere. Lidia, una dintre fiicele lui, a dezvăluit că tatăl ei nu a vrut să meargă la spital, deşi se simţea rău, şi că este posibil să îşi fi presimţit moartea.
Monden / 15 Sep
Corneliu Vadim Tudor era un mare iubitor şi susţinător al echipei de fotbal Steaua Bucureşti. Nici în anii `80, dar nici după `90 nu a ratat vreo deplasare importantă în străinătate a roş-albaştrilor. La o asemenea deplasare, în avion, chiar lângă ”Tribun”, se afla Marius Lăcătuş, marea vedetă a Stelei din acea perioadă care a făcut un gest incredibil, spre amuzamentul lui Vadim!
Monden / 15 Sep
Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viaţă, ieri , la vârsta de 65 de ani. Mihai Găinuşă a compus o poezie după moartea lui, în care nu a renunţat la stilul cârcotaş cu care ne-a obişnuit.
Monden / 15 Sep
Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viaţă ieri, când nimeni nu se aştepta, cu atât mai puţin familia. După moartea „tribunului” au apărut tot felul de zvonuri cu privire la datoriile pe care Vadim Tudor le-ar avea, fără ca nimeni să ia în calcul averea fabuloasă pe care parlamentarul a adunat-o.
Paparazzi / 15 Sep
Decesul lui Corneliu Vadim Tudor a îndurerat sute, chiar mii, de oameni din toate categoriile sociale. Iar la biserica unde i-a fost depus sicriul, pentru a-i aduce un ultim omagiu, s-au prezentat și niște personaje cel puțin... controversate.
Paparazzi / 15 Sep
Sute de oameni au mers, deja, la biserica Sf. Gheorghe din Capitală, locul în care este depus trupul neînsuflețit al lui Corneliu Vadim Tudor, iar în fiecare moment se strâng mai mulți dintre cei care l-au iubit și respectat pe ”Tribun”.
Monden / 15 Sep
În această dimineaţă, familia defunctului Corneliu Vadim Tudor a făcut o cerere prin care solicita ca trupul neînsufleţit al politicianului să fie depus în aula Senatului, dar s-au izbit de un refuz.
Monden / 15 Sep
Dacă în anii `80, Vadim Tudor umplea paginile publicaţiei ”Săptămâna” cu articole elogioase la adresa Stelei, inclusiv la adresa lui Victor Piţurcă, pe-atunci unul dintre jucătorii exponenţiali din Ghencea, după Revoluţie lucrurile s-au schimbat radical.
Actualitate / 15 Sep
Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a şocat o Românie întreagă. Cunoscutul psiholog Cristian Andrei a explicat la emisiunea "Vorbeşte lumea" stadiile prin care trebuie să treacă familia şi toţi apropiaţi "Tribunului" după acest şoc.
Actualitate / 15 Sep
Biroul Permanent al Senatului NU a aprobat cererea soţiei lui Corneliu Vadim Tudor, de a fi depus trupul neînsufleţit al acestuia în incita Senatului.
Monden / 15 Sep
În această dimineaţă, Doina, văduva lui Corneliu Vadim Tudor a formulat o cerere adresată lui Călin Popescu Tăriceanu, Preşedintele Senatului, prin care cerea aprobarea depunerii trupului neînsufleţit al soţului său în holul instituţiei.
Paparazzi / 15 Sep
După ce a fost ridicat de la Spitalul Militar, trupul neînsufleţit al politicianului a fost depus în Biserica Sf. Gheorghe, acolo unde întreaga familie îşi plânge durerea.
Paparazzi / 15 Sep
Trecerea în neființă a lui Corneliu Vadim Tudor le-a dărâmat pe cele pe care ”Tribunul” le alinta sub titulatura de ”fetele mele”. Acum, cele trei, alături de sora politicianului nu își mai văd capul de treburi, fiindu-le aproape imposibil să își plângă, în liniște, pierderea enormă pe care o simt.
Paparazzi / 15 Sep
Trupul neinsufleţit al lui Corneliu Vadim Tudor a fost ridicat de la Spitalul Militar, astăzi, de familia regretatului politician.
Paparazzi / 15 Sep
Doina, soţia lui Corneliu Vadim Tudor este distrusă de durere după ce soţul ei a trecut în nefiinţă. În urmă cu câteva clipe femeia care i-a dăruit două fete a făcut primele declaraţii despre pierderea imensă.
Monden / 15 Sep
Decizie de ultimă oră luată de familia defunctului Corneliu Vadim Tudor. În această dimineaţă membrii familiei au trimis o solicitare prin care cereau ca sicriul politicianului să fie depus la Senat sau Ateneul Român.
Monden / 15 Sep
Daiana are doar 12 ani şi este o cântăreaţă foarte talentată. Fetiţa l-a cunoscut pe Corneliu Vadim Tudor într-o emisiune, iar atunci a început totul.
Paparazzi / 15 Sep
Corneliu Vadim Tudor şi-a presimţit moartea şi, înainte spă fie preluat de SMUERD, şi-a luat rămas bun de la soţia sa.
Monden / 15 Sep
Ieri seară România a mai pierdut un nume important. Poetul şi politicianul Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viaţă la vârsta de 65 de ani după ce a ajuns de urgenţă la spital în cursul dimineţii.
Actualitate / 15 Sep
Corneliu Vadim Tudor a încetat din viaţă, luni, în urma unui stop cardio respirator, la vârsta de 65 de ani. Problemele de sănătate mai vechi,dar şi un tratament naturist pe care îl combina cu medicaţia prescrisă de medici pentru diabet par să-i fi grăbit moartea.
Monden / 15 Sep
Prieteni buni în tinereţe, duşmani în ultimii ani de viaţă, Corneliu VadimTudor şi Marioara Zăvoranu au plecat din noi în acelaşi an.
Monden / 15 Sep
Spunea adesea că în tinereţe a fost un Don Juan, iar femeile erau fascinate de şarmul său. Corneliu Vadim Tudor declara în interviurile pe care le-a acordat de-a lungul vremii faptul că erau zile în care se culca şi cu 3-4 femei pe zi, iar numărul celor cu care s-a iubit frizează realitatea...Circa 1000 de doamne l-au iubit pe "Tribun".
Monden / 15 Sep
Familia lui Corneliu Vadim Tudor trece prin momente grele după ce "Tribunul" s-a stins ieri din viaţă la vârsta de 65 de ani. În urmă cu puţin timp, fiica cea mare a politicianului a părăsit casa, îmbrăcată în straie de doliu şi vizibil afectată de pierderea părintelui său.
Actualitate / 14 Sep
Corneliu Vadim Tudor a murit la vârsta de 65 de ani, iar cei care l-au cunoscut îşi transmit regretul pe reţelele de socializare. Ion Iliescu a postat un mesaj tulburător referitor la tribun.
Monden / 14 Sep
În această seară, la Agentul VIP, Cristi Brancu, a deschis emisiunea vorbind despre moartea tribunului. Acesta a părut la fel de doborât de veste ca toţi cei care l-au cunoscut în carne şi oase pe politician.
Monden / 14 Sep
România este în doliu, după ce Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viaţă. În imaginile de mai jos, veţi vedea cum arată casa în care a locuit tribunul.
Actualitate / 14 Sep
Corneliu Vadim Tudor s-a stins astăzi din viaţă, în urma unui infarct. Părintele Casian a vorbit despre moartea omului politic.
Monden / 14 Sep
Doliu mare în România! Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viaţă, astăzi, în urma unui infarct. În imaginile de mai jos, îl puteţi vedea pe tribun în tinereţe.
Paparazzi / 14 Sep
Avea nu mai puțin de 41 de câini, iar fiecare dintre ei îl simțea pe stăpânul său, pe Corneliu Vadim Tudor ca fiindu-i cel mai bun prieten. Avea grijă de ei, iar dragostea lui pentru animale era una uriașă. Acum, l-a câteva ore din momentul în care politicianul a trecut în neființă, animalele pe care le-a adorat plâng fără oprire.
Monden / 14 Sep
Marian Nistor şi Corneliu Vadim Tudor au fost buni prieteni, iar tribunul a compus multe piese pentru trupa "Savoy". Cântăreţul a mărturisit că suferă nespus de mult, după pierderea lui.
Actualitate / 14 Sep
Politicianul Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viaţă în jurul orei 19. Acesta a suferit un infract căruia nu i-a putut face faţă, fapt în urma căruia a decedat.
Monden / 14 Sep
Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viaţă astăzi, în urma unui infarct. Trupul său este acum la morgă, iar două persoane au ajuns în urmă cu puţin timp la spital.
Monden / 14 Sep
Corneliu Vadim Tudor era unul dintre puținii intelectuali rafinați ai României care, nicio clipă, nu s-a ferit să recunoască că lucrează alături de unii maneliști de la noi. Alături de Dan Bursuc, reputatul om de litere avea programate câteva producții pentru această iarnă.
Monden / 14 Sep
Relaţia strânsă de prietenie pe care Adrian Păunescu o avea cu Corneliu Vadim Tudor le-a apropiat celor doi şi familiile, fiul marelui poet crescând împreună cu tribunul.
Actualitate / 14 Sep
Concertul Corului Armatei Roşii – Alexandrov a fost pentru Corneliu Vadim Tudor un motiv suficient pentru un ultim material de presă.
Monden / 14 Sep
Corneliu Vadim Tudor a murit, astăzi, la 65 de ani, după ce a făcut infarct. Mihai Morar şi-a exprimat regretul în legătură cu moartea tribunului.
Actualitate / 14 Sep
Corneliu Vadim Tudor a incetat din viaţă, astăzi, după ce a ajuns de urgenţă la spital. Potrivit primelor informaţii, "Tribunul" a făcut infarct.
Actualitate / 14 Sep
Corneliu Vadim Tudor a încetat din viaţă, astăzi, după ce a ajuns de urgenţă la spital. Politicianul a făcut infarct, potrivit primelor informaţii. În copilărie, Corneliu Vadim Tudor întâlnit-o pe "Doamna cu coasa", în momentul în care a suferit o moarte clinică.
Actualitate / 14 Sep
În urmă cu cinci ani, la căpătâiul marelui poet Adrian Păunescu, politicianul îşi amintea de anii de glorie ai Cenaclului Flacăra.
Actualitate / 14 Sep
Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viaţă în urmă cu puţin timp! A lăsat în urmă regrete, lacrimi amare şi 30 de prieteni care îl aşteptau acasă: maidanezii pe care îi creştea ca pe copiii lui!
Actualitate / 14 Sep
În urmă cu patru ani, Corneliu Vadim Tudor i-a şocat pe telespectatorii emisiunii "Un Show Păcătos", acceptând să fie supus unui experiment inedit de cultură generală.
Actualitate / 14 Sep
Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viaţă astăzi la 19:14 la vârsta de 65 de ani. Acesta a făcut un infract căruia nu a putut să-i facă faţă.
Actualitate / 14 Sep
A avut o nuntă ca-n poveşti! După opt ani de relaţie, s-a hotărât să o ceară de soţie, fără să-i pese că cel mai bun prieten al său, scriitorul Eugen Barbu, se împotrivea, care era foarte posesiv!
Actualitate / 14 Sep
Politicianul s-a stins din viaţă la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei unde a fost internat din cauza unor grave afecţiuni cardiace.
Actualitate / 14 Sep
Corneliu Vadim Tudor a încetat din viaţă, astăzi, după ce a ajuns de urgenţă la spital, la vârsta de 65 de ani. În urmă cu câteva zile, tribunul, parcă presimţindu-şi moartea a scris o poezie cutremurătoare.
Actualitate / 14 Sep
Cu doar două ore înainte de a ajunge în stare critică, la spital, Corneliu Vadim Tudor le-a mărturisit prietenilor că avea o mare apăsare pe suflet.
Actualitate / 14 Sep
Corneliu Vadim Tudor a publicat zeci de cărţi în România şi în străinătate.
Monden / 14 Sep
Corneliu Vadim Tudor a murit, astăzi, la 65 de ani. De curând, omul politic a fost întrebat de către blondele care au participat la emisiunea lui Dan Negru ce se întâmplă cu oamenii după ce aceștia trec în neființă.
Actualitate / 14 Sep
Corneliu Vadim Tudor a incetat din viaţă, astăzi, după ce a ajuns de urgenţă la spital, la vârsta de 65 de ani. Politicianul a făcut infarct, potrivit primelor informaţii.
Antena 1
A fost nevoie de șapte ani de la o moarte șocantă, ca anumite secrete și trăiri ale Mădălinei Manole să iasă la iveală.
Divahair.ro
De multe ori, dragostea seamănă cu o ruletă: nu contează cât de bună, cât de frumoasă sau cât de inteligentă ești,...
Endiometroza este o afecţiune a uterului care permite dezvoltarea endometrului. Endometrul este mucoasa prezentă pe pereţii interni ai uterului....
BZI.ro
AntenaStars
Testul din imagine pare simplu la prima vedere și ai spune că e doar o problemă de matematică din clasele primare, însă nu e deloc așa.
Dacă nu ți s-au pierdut încă bagajele la aeroport, ai noroc!
Romaniatv.net
Faimosul actor Antonio Baderas a suferit un infarct în data de 26 ianuarie. Vedeta spune că a avut noroc şi a rămas fără urme....
Icoana Maicii Domnului nu trebuie să lipsească din nicio casă. Ea protejează și ocrotește, aduce iubire, împăcare și alină dureri....
Actorul Tomas Milian, cu orgini cubaneze, italieneşti şi americane, a murit la 84 de ani. Artistul care a fost promovat în filme Bernardo...
Happy Channel
Au ingropat serucrea razboiului si au revenit la sentimente mai bune.
Avem patru pisici ratacite in imagini. Le poti gasi?
GSP.RO
”Răpirea din Serai” este una dintre cele mai cunoscute reprezentări artistice în România și e prezentă, sub forma...
News.ro
Profit.ro
Realitatea.net
Şi-a ucis mama cu sânge rece şi, când a ajuns în faţa judecătorului, nu s-a mai putut abţine. După ce a auzit verdictul,...
O familie din New York a dat în judecată Arhiepiscopia şi biserica, după ce a descoperit că trupul unei rude fusese abandonat...
Jack s-a hotărât să meargă la schi, împreună cu tovarăşul său de-o viaţă, Bob. Au făcut bagajul pe fugă, l-au aruncat pe...