Gabriel Cotabiţă (59) a ajuns de urgenţă la spital, după ce a suferit un stop cardio-respirator şi a fost găsit inconştient într-o sală de sport, din Bucureşti!

 
toate articolele din dosar
Monden / 23 Noi
A văzut moartea cu ochii la propriu, a stat în comă trei săptămâni în urma un atac cardio-respirator şi, după eforturi medicale uriaşe şi multe rugăciuni, Gabriel Cotabiţă (60 de ani) şi-a revenit miraculos.
Monden / 21 Sep
Gabriel Cotabiţă (59 ani) şi-a revenit spectaculos. Arată şi se simte bine, iar astăzi, pentru prima dată de la cea mai grea încercare din viaţa lui, a vorbit.
Monden / 24 Iul
Gabriel Cotabiţă este gata să revină pe scenă. Artistul se simte foarte bine, iar vocea nu i-a fost afectată de tragedia prin care a trecut în ultimele săptămâni.
Monden / 21 Iul
Paramedicul Smurd, primul care a ajuns în sala de sport unde zăcea Gabriel Cotabiță aproape mort, a vorbit pentru prima oară despre acea seară.
Monden / 20 Iul
Vestea că Gabriel Cotabiţă a părăsit spitalul după aproape două luni a bucurat lumea întreagă! S-a zvonit că artistul a plecat în străinătate, dar Monica Anghel a mărturisit unde se află artistul în acest moment. Mai mult, Wilmark a spus că solistul intenţionează să meargă în Vama Veche.
Monden / 16 Iul
Cătălin Căţoiu a făcut declaraţii despre starea lui Gabi Cotabiţă. Actorul a declarat ce planuri de viitor are artistul
Monden / 16 Iul
Fiicele lui Gabriel Cotabiţă au vorbit într-un interviu oferit Simonei Gherghe, la Acces Direct, despre cum a trecut peste această perioadă extrem de dificilă, bunica lor, mama celebrului artist. Ce spun însă Aela, Milena şi Eliza şi despre toate zvonurile care au apărut în presă în perioada în care tatăl lor a fost internat, dar şi despre o persoană dragă care nu s-a dezlipit de artist, citiţi mai jos.
Monden / 16 Iul
După ce Gabi Cotabiţă a ieşit din comă, în presă au apărut tot felul de lucruri cu privire la cerinţele artistului, însă fiicele acestuia au făcut lămuriri în acest caz, în emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1.
Monden / 16 Iul
Cel mai bun prieten al lui Gabriel Cotabiţă, Cătălin Căţoiu, a vorbit despre starea de sănătate fizică şi psihică a artistului după externarea de astăzi.
Monden / 16 Iul
Simona Gherghe a realizat un interviu cu cele trei fiice ale lui Gabriel Cotabiţă, care au vorbit despre cum se simte în momentul de faţă artistul şi cum a reacţionat mama acestuia când a aflat că fiul ei este în comă.
Monden / 16 Iul
Cele trei fiice ale lui Gabriel Cotabiţă, Milena, Eliza şi Aela, au vorbit pentru prima dată despre accidentul vascular pe care artistul l-a suferit şi cum a descurs perioada de recuperare.
Monden / 16 Iul
Gabriel Cotabiţă (59 ani) a fost externat joi, după 27 de zile de tratament în Spitalul Elias din Capitală. Cântăreţul se simte bine după stopul cardio-respirator pe care l-a suferit, pe 8 mai, va continua recuperarea acasă, iar fiicele lui au oferit deja primul interviu, emisiunii "Acces direct", care va putea fi urmărit începând cu ora 17, la Antena 1.
Monden / 16 Iul
Fiicele lui Gabriel Cotabiţă vorbesc în exclusivitate despre cea mai grea perioadă prin care a trecut tatăl lor. De mai bine de două luni, fetele artistului au fost nedezlipite de părintele lor şi zi de zi s-au rugat pentru el. Iar minunea nu a întârziat să apară! Ascultaţi acum doar o mică parte din interviul pe care fiicele lui Gabriel Cotabiţă, Aela, Eliza şi Milena l-au dat în premieră, pentru Acces Direct!
Monden / 16 Iul
Gabriel Cotabiţă a fost externat joi, după 27 de zile de tratament în Spitalul Elias din Capitală, starea acestuia este ameliorată, urmând să continue tratamentul de recuperare în ambulatoriu, a declarat pentru MEDIAFAX directorul medical Dana Safta.
Paparazzi / 14 Iul
Primele imagini cu Gabriel Cotabiță după ce a ajuns pe patul de spital în urma unui accident vascular suferit în sala de sport au fost publicate, iar acum vă prezentăm întregul filmuleţ cu artistul.
Monden / 14 Iul
Gabriel Cotabiţă a trecut prin încercările vieţii lui. În mai, vestea că artistul era în stare gravă a şocat toată opinia publică. Apoi, ne-am bucurat că şi-a revenit miraculos. Acum însă, marele artist trebuie să suporte un nou şoc! O infirmieră s-a aruncat în pat peste Gabi Cotabiţă şi s-a fotografiat cu el.
Monden / 14 Iul
Adrian Daminescu este revoltat după ce o infirmieră s-a pozat cu Gabriel Cotabiţă, în timp ce artistul se afla la Terapie Intensivă! Artistul a dezvăluit că bunul său prieten şi colegul său de breaslă ştia de existenţa imaginii.
Monden / 14 Iul
Simona Gherghe a fost şocată când a văzut imaginea cu Gabriel Cotabiţă pe patul de spital. Vedetei nu i-a venit să creadă că infirmiera a făcut aşa ceva.
Actualitate / 14 Iul
Contractul de muncă ai infirmierei care s-a fotografiat cu Gabriel Cotabiţă şi a făcut publică imaginea scandaloasă a fost suspecndat! Anunţul a fost făcut de Spitalul Floreasca, astăzi.
Paparazzi / 13 Iul
Un Don Juan desăvârşit, Cătălin Căţoiu a rupt inimile multor femei şi nu par să fi obosit deloc. Cum cel mai bun prieten al lui se află de câteva luni pe patul de spital, Cătălin încearcă să treacă peste această suferinţă şi să gândească pozitiv.
Monden / 13 Iul
O imagine cu Gabriel Cotabiţă pe patul de spital a scandalizat o ţară întreagă. Infirmiera care s-a fotografiat cu artistul a fost acum identificată şi se vor lua măsuri împotriva ei.
Monden / 06 Iul
Viaţa lui Gabriel Cotabiţă se va schimba radical. Chiar dacă şi-a revenit spectaculos, după stopul cardio-respirator suferit pe 8 mai, iar vineri i-a fost montat la inimă un defibrilator pentru a preveni alte incidente similare, după recuperare artistul se va confrunta cu o serie de restricții.
Monden / 03 Iul
Gabriel Cotabiţă a fost transferat, vineri, la Spitalul Floreasca, la Secţia de cardiologie, pentru montarea unui defibrilator intern care va servi la evitarea unor tulburări de ritm cardiac.
Monden / 30 Iun
Horia Moculescu a fost invitat, luni, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars. Compozitorul a spus informaţii de ultimă oră despre sănătatea lui Gabriel Cotabiţă.
Monden / 23 Iun
Gabriel Cotabiţă mănâncă singur, merge, recunoaşte oamenii din jur, vorbeşte, iar starea lui este din ce în ce mai bună. Medicii de la Floreasca şi Elias au ajutat enorm în recuperarea cântăreţului. Acum, pentru că urmează doar o perioadă de recuperare, artistul poate folosi un aparat care l-a făcut până şi pe Michael Schumacher să-şi revină.
Monden / 16 Iun
După ce a dat primele semne de viaţă şi a uimit pe toată lumea, acum Gabriel Cotabiţă va suporta o nouă intervenţie chirurgicală pentru a nu mai avea pe viitor alte surprize cu inima. Surse medicale de la Spitalul Floreasca din Capitală spun că artistul are nevoie de un defibrilator sau de un stimulator cardiac
Monden / 16 Iun
Vestea că Gabriel Cotabiţă a fost confirmată de fiica cea mare a artistului, Aela. Aceasta a postat un mesaj prin care mulţumeşte medicilor de la Spitalul Floreasca pentru felul în care i-au îngrijit tatăl.
Actualitate / 16 Iun
Starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă evoluează rapid şi se pare că artistul se simte din ce în ce mai bine. Potrivit ultimelor informaţii, cântăreţul a fost transferat de la Spitalul Floreasca la Spitalul Elias din Capitală, în această dimineaţă.
Monden / 16 Iun
Starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă evoluează din ce în ce mai bine. Potrivit ultimelor informaţii, cântăreţul a fost transferat de la Spitalul Floreasca la Spitalul Elias.
Actualitate / 11 Iun
Potrivit unui comunicat de presă remis de către Spitalul de Urgenţă Floreasca, Gabriel Cotabiță este stabil din punct de vedere respirator și hemodinamic, starea generală fiind ușor ameliorată.
Monden / 10 Iun
Paşi mari pentru recuperarea lui Gabriel Cotabiţă. Artistul şi-a revenit miraculos, a început să vorbească şi mai mult, să urmeze şedinţe de kinetoterapie. Pentru ae presupun exact exerciţiile fizice pe care le face o persoană care a stat multă vreme în pat, accesaţ
Monden / 10 Iun
Gabriel Cotabiţă a ieşit din comă, dar apropiaţii susţin că suferă de pierderi grave de memorie. Artistul are momente în care îşi aminteşte cine este şi cum se numesc fiicele lui, dar uneori nu-şi aduce aminte nimic. Un psihoterapeut spune că amnezia lui Cotabiţă poate fi vindecată dezlegând integrame şi rezolvând sudoku.
Monden / 09 Iun
Gabriel Cotabiţă a ieşit din comă săptămâna trecută, iar la această revenire, se pare că au contribuit medicii, preoţii, maeştrii Reiki, dar şi gândurile prietenilor şi ale fanilor.
Monden / 08 Iun
Gabriel Cotabiţă a ieşit din comă, săptămâna trecută, după patru săptămâni, iar toţi au fost uimiţi de această minune. După ce va fi externat, artistul va fi nevoit să-şi părăsească locuinţa.
Monden / 05 Iun
Un terapeut Reiki a dezvăluit secretul cu ajutorul căruia Gabriel Cotabiţă a reuşit să revină la viaţă. Terapeutul a spus că artistul are o legătură între corp şi partea spirituală mult mai specială şi că acesta este ceea ce face ca Gabriel Cotabiţă să-şi revină mult mai repede decât alţi oameni.
Actualitate / 04 Iun
Una dintre persoanele care a fost în permanenţă alături de familia lui Gabriel Cotabiţă în aceste săptămâni grele este Horia Moculescu, de altfel un prieten apropiat al artistului.
Actualitate / 04 Iun
Gabriel Cotabiţă se luptă pentru viaţă într-un spital din Capitală, iar primele semne bune deja au apărut. Medicii şi familia au oferit noi detalii despre situaţia artistului din aceste momente.
Actualitate / 04 Iun
Fiica lui Gabriel Cotabiţa, Aela, a făcut declaraţii prin intermediul reţelei de socializare Facebook, despre starea de sănătate a artistului. Un mesaj care trezeşte emoţii puternice a fost postat pe internet.
Monden / 02 Iun
După ce Spynews.ro a dezvăluit că Gabriel Cotabiţă a deschis ochii şi a rostit câteva cuvinte, un medic din Iaşi a vorbit despre situaţia în care se află artistul.
Monden / 25 Mai
Gabriel Cotabiţă se află pe patul de spital încă din data de 8 mai, când a suferit un stop cardio-respirator. După mai bine de două săptămâni în care a fost în comă, cântăreţul a deschis ochii şi respiră singur.
Monden / 25 Mai
Veşti de ultimă oră despre Gabriel Cotabiţă! După mai bine de două săptămâni în care a fost în comă, cântăreţul a deschis ochii şi respiră singur!
Monden / 23 Mai
Aela, una dintre cele trei fiice ale lui Gabriel Coabiţă, a vorbit despre posibilitatea deconectării de la aparate a tatălui său!
Monden / 22 Mai
Medicii au dat un verdict extrem de dur în cazul lui Gabriel Cotabiţă! Se pare că artistul şi-ar putea pierde vocea, din cauza operaţiei de taheostomie, pe care a suportat-o în urmă cu câteva zile.
Monden / 22 Mai
Drama lui Gabriel Cotabiţă continuă! Artistul, care de două săptămâni se află în stare de inconştienţă, nu dă semne de că-şi va reveni foarte curând. Pentru a reuşi să-l ţină în viaţă, medicii au trebuit să recurgă la hrănirea artificială, printr-o venă de lângă inimă.
Monden / 20 Mai
Gabriel Cotabiţă este internat de pe data de 8 mai la spitalul Floreasca după ce a fost găsit în stare de inconştienţă în sala de fitness a unui hotel din Capitală.
Monden / 18 Mai
Momente grele la căpătâiul lui Gabriel Cotabiţă (59 ani)! Cântăreţul se află, în continuare, în comă şi astăzi va fi supus unei intervenţii chirurgicale complicate, care-i poate salva însă viaţa! În acest timp, la capela Spitalului Floreasca se ţine slujbă pentru sănătatea artistului, dar şi pentru ceilalţi suferinzi aflaţi pe patul de spital.
Actualitate / 18 Mai
De mai bine o săptămână, Gabriel Cotabiţă este ţintuit pe patul de spital, loc unde a ajuns, inconștient, după ce a suferit un stop cordio-respirator, în timp ce se afla la sala de fitness. Artistul se află la Spitalul Floreasca din Capitală, iar starea lui este în continuare incertă.
Monden / 16 Mai
Gabriel Cotabiţă a intrat în comă, în urmă cu o săptămână, iar medicii sunt rezervaţi privitor la şansele lui de a-şi reveni. Preotul capelei de la spitalul Floreasca a făcut mai multe slujbe pentru sănătatea artistului.
Monden / 15 Mai
Starea lui Gabriel Cotabiţă continuă să fie critică, iar lipsa informaţiilor oficiale a dat naştere la numeroase zvonuri! Aela, una dintre fiicele artistului, le-a transmis, astăzi, un mesaj tuturor celor care se gândesc la prezentul şi viitorul tatălui său.
Monden / 15 Mai
Gabriel Cotabiţă a intrat în comă, în urmă cu o săptămână, iar medicii sunt rezervaţi privitor la şansele lui de a-şi reveni. Numerologul Carmen Harra a dezvăluit ce se întâmplă acum cu artistul.
Monden / 14 Mai
Cristina Demetrescu a declarat, joi, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, că Gabriel Cotabiţă are nevoie de optimismul tuturor. Mai mult, astrologul a spus că anul în care s-a născut artistul are cumpănă de moarte.
Monden / 14 Mai
Toată lumea îl susţine pe Gabriel Cotabiţă şi speranţa că el îşi va reveni, încă nu s-a năruit! Familia artistului este în permanenţă alături de el şi se roagă să se întâmple o minune, iar aceasta pare că are loc.
Monden / 13 Mai
Timpul a fost extraordinar de preţios în cazul lui Gabriel Cotabiţă! Aproximativ 17 minute cântăreţul a stat fără puls. Medicii spun că intervalul este extraordinar de mare iar repercusiunile pot fi teribile.
Monden / 13 Mai
Pe Oana Roman o leagă o prietenie de-o viaţă de Gabriel Cotabiţă. A primit cu mare amărăciune vestea că artistul se află pe patul de spital. Profund afectată, Oana şi-a adus aminte de cum l-a cunoscut pe Gabi şi a transmis un mesaj emoţionant familiei lui.
Monden / 13 Mai
Oana Sîrbu îşi sărbătoreşte, astăzi, ziua de naştere. Echipa Antena Stars a surprins-o pe artistă cu un buchet mare de flori.
Monden / 13 Mai
Alexandru Arşinel este alături de Gabriel Cotabiţă în aceste momente de cumpănă. Artisul se află pe patul de spital, iar viaţa îi atârnă de un fir de aţă.
Monden / 13 Mai
Gabriel Cotabiţă se află în stare gravă la spitalul Floreasca. Artisul a dus în ultimul timp o viaţă echilibrată şi a ţinut o dietă, reuşind să topească 30 de kilograme în ultimul an.
Paparazzi / 12 Mai
Starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă a pus pe jar toată lumea mondenă, dar, cu siguranță, cele mai îngrijorate sunt cele trei fiice ale artistului și mama acestuia, care nu se dezlipesc nicio secundă de tatăl lor.
Monden / 12 Mai
Lacrimi, durere şi rugăciune pe holurile Secţiei de Terapie Intensivă, unde se află în stare critică cântăreţul Gabriel Cotabiţă! Fiicele şi mama artistului aşteaptă cu sufletul la gură veşti bune de la medici, dar acestea întârzie să apară. Au trecut aproape 5 zile de când Gabi Cotabiţă a ajuns, de urgenţă, pe mâinile medicilor, iar viaţa lui continuă să atârne de un fir de aţă.
Monden / 12 Mai
Gabriel Cotabiţă se află în stare critică şi este ţinut în Secţia de Terapie Intensivă. Medicul Nicoleta Manu a oferit cele mai noi detalii despre starea lui de sănătate.
Monden / 12 Mai
Gabriel Cotabiţă a fost internat, vineri, la Spitalul Floreasca, după ce a fost găsit în stop cardio-respirator în sala de fitness a unui hotel. Solistul este în comă, pe ventilaţie mecanică şi are leziuni cerebrale extinse.
Monden / 11 Mai
Cu doar câteva zile înainte de a se petrece tragedia lui Gabriel Cotabiță, iar artistul să facă accident vascular cerebral în timp ce se afla într-una dintre sălile de sport din București, cântărețul petrecea de zor pe una dintre scenele din Bruixelles.
Monden / 11 Mai
Cântăreţul Gabriel Cotabiţă este în stare gravă, dar stabilă, au anunţat medicii de la Spitalul Floreasca, în urmă cu câteva minute.
Monden / 11 Mai
Aela Cotabiţă, una din fiicele lui Gabriel Cotabiţă, a transmis un mesaj public, cu privirea la starea în care se află tatăl şi familia ei. Fiica artistului a ţinut să le mulţumească tuturor acelora care le-au venit în sprijin, în aceste momente dificile şi a mai avut rugămintea ca intimitatea familiei să fie respectată.
Monden / 11 Mai
Gabriel Cotabiţă are şanse minime să-şi revină! Conform astrogramei sale, realizate de Ioan Burculet, astrologul care a prezit că alegerile vor fi câştigate de Klaus Iohannis, cântăreţul se află în stare critică, iar următoarele ore sunt decisive.
Monden / 11 Mai
În urmă cu câteva minute, fetele lui Gabriel Cotabiță au intrat în salonul unde zace tatăl lor, încă în stare de inconștiență în urma accidentului vascular cerebral pe care l-a suferit vineri la o sală de fitness.
Monden / 08 Mai
Viaţa lui Gabriel Cotabiţă a fost una extrem de tumultoasă, încă din tinereţe, artistul fiind o fire boemă şi trăind undeva la graniţa dintre viaţa artistică şi realitate.
Monden / 08 Mai
Antonia este alături de Gabriel Cotabiţă, care se află la cumpăna dintre viaţă şi moarte, în aceste momente. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni TV, unde au făcut parte din juriu, iar de atunci s-a legat o frumosă prietenie.
Monden / 08 Mai
Monica Anghel este o bună prietenă de-a lui Gabriel Cotabiţă şi trebuia să se întâlnească cu el la ora 18.00. Artista este în stare de şoc de când a aflat ce i s-a întâmplat.
Monden / 08 Mai
Aşa tată, aşa fete! Gabriel Cotabiţă se mândrea cu trei fiice extrem de frumoase, rezultate în timpul mariajului acestuia cu Ioana.
Paparazzi / 08 Mai
Tensiunea acumulată în ultimele minute le-a dărâmat pe fiicele lui Gabriel Cotabiţă, care se află la Spitalul Floreasca, pentru a fi alături de tatăl lor, după ce acesta a suferit un infarct.
Actualitate / 08 Mai
Imediat ce au aflat despre tatăl lor, cele trei fiice au fugit într-un suflet la spital. Cât timp a fost supus mai multor investigaţii, fetele cântăreţului nu s-au dezlipit de uşa salonului.
Monden / 08 Mai
Gabriel Cotabiţă se zbate între viaţă şi moarte, după ce în urmă cu aproape două ore a suferit un stop cardio-respirator. Numerologul Ionela Stanciu s-a pronunţat însă referitor la starea de sănătate a acestuia şi a dezvăluit cum va evolua starea lui de sănătate.
Monden / 08 Mai
Gabriel Cotabiță a suferit, în urmă cu puțin timp, un stop cardio-respirator, situația lui medicală fiind una de-a dreptul îngrijorătoare, el fiind, în aceste momente, la Spitalul de Urgențe din București.
Monden / 08 Mai
Gabriel Cotabiţă trece prin momente grele. Artistul a făcut stop cardio-respirator la o sală de sport dintr-un hotel din Capitală.
Monden / 08 Mai
Gabriel Cotabiţă a fost adorat de femei, însă cea care i-a furat inima a fost şi marea lui dezamăgire. Artistul a suferit enorm după despărţirea de aceasta, căzând chiar într-o depresie puternică.
Paparazzi / 08 Mai
Gabriel Cotabiţă a fost scos, în urmă cu puţin timp, de la tomograf! Medicii sunt, în continuarea sceptici, în ceea ce priveşte starea cântăreţului.
Monden / 08 Mai
Prietenii lui Gabriel Cotabiţă sunt în stare de şoc, după ce au aflat vestea că artistul a ajuns la spital în şoc cardio-respirator.
Monden / 08 Mai
Una dintre fostele iubite ale lui Gabriel Cotabiță, o brunetă care i-a fost alături în urmă cu aproape 11 ani, este de-a dreptul şocată de vestea că artistul a suferit un infarct.
Monden / 08 Mai
Binecunoscutul artist are grave probleme de sănătate. El a făcut stop cardio-respirator. Medicii care se ocupă de cântăreţ au vorbit despre starea în care se află acesta.
Monden / 08 Mai
Vestea că Gabriel Cotabiţă se zbate între viaţă şi moarte, după ce ar fi suferit un stop cardio-respirator. Artistul a acordat un interviu zilele acestea, în care a vorbit despre problemele de sănătate care-i dădeau mari bătăi de cap şi care l-au urmărit toată viaţa.
Monden / 08 Mai
Gabriel Cotabiţă (59 ani) a făcut stop cardiorespirator şi se află în stare critică la Spitalul Floreasca, din Capitală.
Paparazzi / 08 Mai
Gabriel Cotabiţă se zbate între viaţă şi moarte, în aceste momente, la Spitalul Floreasca din Capitală! Artistul a fost adus de urgenţă la spital, după ce a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce se afla la o sală de sport din Bucureşti.
Monden / 08 Mai
Veste teribilă! Cântăreţul Gabriel Cotabiţă (59 ani) a făcut un stop cardiorespirator şi se află în stare critică la Spitalul Floreasca, din Capitală.
Antena 1
A fost nevoie de șapte ani de la o moarte șocantă, ca anumite secrete și trăiri ale Mădălinei Manole să iasă la iveală.
Divahair.ro
De multe ori, dragostea seamănă cu o ruletă: nu contează cât de bună, cât de frumoasă sau cât de inteligentă ești,...
Endiometroza este o afecţiune a uterului care permite dezvoltarea endometrului. Endometrul este mucoasa prezentă pe pereţii interni ai uterului....
BZI.ro
AntenaStars
Testul din imagine pare simplu la prima vedere și ai spune că e doar o problemă de matematică din clasele primare, însă nu e deloc așa.
Dacă nu ți s-au pierdut încă bagajele la aeroport, ai noroc!
Romaniatv.net
Faimosul actor Antonio Baderas a suferit un infarct în data de 26 ianuarie. Vedeta spune că a avut noroc şi a rămas fără urme....
Icoana Maicii Domnului nu trebuie să lipsească din nicio casă. Ea protejează și ocrotește, aduce iubire, împăcare și alină dureri....
Actorul Tomas Milian, cu orgini cubaneze, italieneşti şi americane, a murit la 84 de ani. Artistul care a fost promovat în filme Bernardo...
Happy Channel
Au ingropat serucrea razboiului si au revenit la sentimente mai bune.
Avem patru pisici ratacite in imagini. Le poti gasi?
GSP.RO
”Răpirea din Serai” este una dintre cele mai cunoscute reprezentări artistice în România și e prezentă, sub forma...
News.ro
Profit.ro
Realitatea.net
Şi-a ucis mama cu sânge rece şi, când a ajuns în faţa judecătorului, nu s-a mai putut abţine. După ce a auzit verdictul,...
O familie din New York a dat în judecată Arhiepiscopia şi biserica, după ce a descoperit că trupul unei rude fusese abandonat...
Jack s-a hotărât să meargă la schi, împreună cu tovarăşul său de-o viaţă, Bob. Au făcut bagajul pe fugă, l-au aruncat pe...