Anda Adam îşi pune pirostriile într-o nuntă de poveste, la Snagov! Alesul inimii, Sorin Andrei, un tânăr cu care artista are multe în comun! Totul despre nunta verii, aici!

 
toate articolele din dosar
Monden / 11 Aug
Anda Adam a radiat de fericire în cea mai frumoasă zi din viaţa ei de până acum. A fost impecabilă alături de Sorin, atunci când şi-au unit destinele. Au fost momente unice, pline de emoţie.
Monden / 12 Iun
Nunta Andei Adam şi a lui Sorin Andrei a fost fără doar şi poate cel mai mediatizat eveniment al anului. Nunta a fost organizată până la cel mai mic detaliu, iar invitaţii s-au distrat pe cinste.
Monden / 11 Iun
Fără îndoială, nunta Andei Adam a fost unul dintre cele mai mediatizate evenimente ale momentului. Rochia de mireasă a artistei a stârnit multe comentarii de admiraţie din partea invitaţilor, dar şi a criticilor de modă.
Monden / 10 Iun
"Nunta anului", cea a Andei Adam şi a partenerului ei, Sorin Andrei, a adunat la un loc peste 400 de invitaţi, la o petrecere cu mare ştaif. Evenimentul a fost unul select, iar cadourile primite de artistă au fost pe măsură!
Monden / 09 Iun
Nunta a trecut, dar Anda Adam petrece în continuare. Invitată la "Un show păcătos", cântăreaţa a adus cu ea puţin din atmosfera de la petrecerea, spre surprinderea telespectatorilor.
Monden / 09 Iun
De două zile, Anda Adam este o femeie măritată şi cu acte în regulă, iar ziua de duminică, 7 iunie, va rămâne pentru totdeauna întipărită în memoria sa. Chiar dacă nu a lăsat să se vadă acest lucru, artista a avut emoţii pe toată durata evenimentului, iar la final, a fost mai mult decât mulţumită de întreaga organizare şi atmosferă.
Monden / 09 Iun
S-au văzut, s-au plăcut şi, după nici 6 luni, s-au căsătorit! Nunta a fost ca-n poveşti, s-a vorbit zile-n şir despre marele eveniment şi totul nu a fost spus sau văzut încă! Anda Adam şi Sorin Andrei, protagoniştii nunţii anului în showbiz, au optat pentru un eveniment fastuos, la care au participat sute de vedete, apropiaţi şi familiile lor. În timpul nunţii, socrul mic, tatăl Andei, a mărturisit că-şi doreşte enorm nepoţi, lucru speculat imediat de presă! Anda Adam este însărcinată? Aceasta este întrebarea care s-a afat pe buzele multora, însă artista desluşeşte misterul.
Monden / 09 Iun
Anda Adam (35 ani) a revenit printre fani! După două zile pline, în care viaţa ei s-a schimbat radical, cel puţin din punct de vedere al statutului, artista a spus "DA" şi pe reţelele de socializare!
Monden / 09 Iun
Jorge a participat la nunta anului, cea a Andei Adam. Marţi, la Star Matinal, de la Antena Stars, artistul a dezvăluit tot ce nu s-a văzut.
Monden / 09 Iun
Matilda Pascal Cojocăriţa este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică populară. Artista se consideră o femeie fericită şi împlinită alături de soţul ei, Ştefan.
Monden / 08 Iun
Un detaliu emoţionant a trecut neobservat în vâltoarea evenimentelor din ziua nunţii Andei Adam! Cântăreaţa a fost o adevărată prinţesă, iar de asta s-a ocupat personal una dintre cele mai speciale persoane din viaţa ei.
Monden / 08 Iun
Nunta Andei Adam şi a lui Sorin Andrei a strâns valuri de aprecieri în rândul celor care au fost a alături de ea, în cea mai frumoasă zi a vieţii sale. Invitaţii s-au distrat pe cinste, până în zorii zilei, au cântat, au dansat şi îşi amintesc cu zâmbetul pe buze despre acest eveniment reuşit.
Monden / 08 Iun
Chiar dacă nunta Andei Adam şi a lui Sorin Andrei s-a încheiat, toţi cei care au fost prezenţi la eveniment aproape că vorbesc încontinuu despre cât de bine s-au distrat.
Monden / 08 Iun
Nunta Andei Adam şi a lui Sorin Andrei a fost de departe cel mai aşteptat eveniment al anului. Cei doi miri au strălucit, au organizat o petrecere fără cusur, iar invitaţii au fost numai unul şi unul.
Monden / 08 Iun
Nunta Andei Adam cu Sorin Andrei a fost unul din evenimentele cele mai aşteptate ale anului din showbiz. Petrecerea a strâns peste 400 de invitaţi, iar nume grele din industria muzicală românească au fost prezente la Vila 23 din Snagov.
Monden / 08 Iun
Simona Gherghe şi Cătălin Măruţă, rivali? Ei bine, cei doi se confruntă doar pentru audienţă, iar meciurile sunt câştigate aproape de fiecare dată de Simona Gherghe! Acum e acum însă! Ce au văzut telespectatorii Antenei 1, luni după amiază? Pe Măruţă în emisiunea Simonei Gherghe! Şi nu, nu e nicio glumă!
Monden / 08 Iun
Nici bine nu s-a încheiat nunta Andei Adam cu Sorin Andrei, căci zvonurile au început să devină tot mai aproape de realitate. În toiul petrecerii, tatăl artistei a fost cel care a dat de înţeles că fiica lui se pregăteşte să devină mamă.
Monden / 08 Iun
Anda Adam şi Sorin Andrei şi-au unit destinele, în faţa lui Dumnezeu, în timpul unei ceremonii religioase care a avut loc la biserica din Snagov. În timpul slujbei de cununie, mireasa năstruşnica a făcut câteva glume pe seama soţului ei, iar cei prezenţi au schiţat câteva zâmbete.
Monden / 08 Iun
Anda Adam a avut o nuntă de neuitat, iar detaliile mici, din timpul evenimentului, au adus stropul de originalitate necesar. Cântăreaţa a fost în culmea fericirii, a avut mereu zâmbetul pe buze şi nici măcar anumite incidente nu i-au putut strica starea de bine.
Monden / 08 Iun
Ruby a mărturisit cu sinceritate faptul că nu a intenţionat să rămână la nunta Andei Adam. Cântăreaţa a spus că avea de gând să urce pe scenă, să-şi facă programul artistic, după care să fugă acasă. Ce s-a întâmplat însă la eveniment i-a dat lumea peste cap.
Monden / 08 Iun
Roxana Vancea, una din domnişoarele de onoare ale Andei Adam, a avut o apariţie mult mai sexy decât ne-a obişnuit până acum! Dacă mireasa a renunţat la tradiţiile şi obiceiurile româneşti de nuntă, prietena ei, Roxana Vancea, a renunţat la chiloţi.
Monden / 08 Iun
Xonia este una dintre cele mai bune prietene ale Andei Adam, care a avut şi rolul de domnişoară de onoare, la nunta vedetei. Blonda a povestit cum a decurs petrecerea şi a mărturisit de ce nu s-a mai aruncat nimeni în piscină până la final, aşa cum au plănuit cei doi miri.
Monden / 08 Iun
"Mireasa anului" Anda Adam a avut parte de o zi desprinsă ca din poveşti. Artista a fost în centrul atenţiei şi a strălucit într-una din cele mai importante zile din viaţa ei. Atât familia, dar şi prietenii, mare parte din industria muzicală autohtonă, au fost alături de frumoasa Anda.
Monden / 08 Iun
Toate privirile şi comentariile curioşilor au avut ca subiect rochia de mireasă purtată de Anda Adam la cununia religioasă, însă nu ea a fost "vedeta". Cântăreaţa s-a schimbat în a doua parte a nunţii, iar alegerea făcută a fost una impecabilă.
Monden / 08 Iun
Lora a fost prezentă la nunta Andei Adam, unde a îmbrăcat o rochie de mireasă, extrem de scurtă. O singură aplecare şi artista arăta tot.
Monden / 08 Iun
Roxana Vancea s-a numărat printre domnişoarele de onoare de la nunta Andei Adam cu Sorin Andrei. Vedeta a purtat o rochie argintie din paiete, cu o crăpătură foarte mare pe piciorul drept, unde are şi un tatuaj imens.
Monden / 08 Iun
Andra mai are puţin şi devine mamă, pentru a doua oară, dar continuă să fie activă! Cântăreaţa nu a lipsit de la nunta Andei Adam, unde a zâmbit şi a socializat cu colegii de breaslă, deşi sarcina avansată abia îi permite să meargă.
Monden / 08 Iun
Ştefan Stan s-a numărat printre invitaţii Andei Adam la nunta cu Sorin Andrei. Artistul s-a fotografiat în diferite ipostaze cu mireasa, dar şi cu restul invitaţilor.
Monden / 08 Iun
Anda Adam s-a căsătorit, duminică, într-un cadru de poveste, pe malul lacului Snagov, iar la petrecere au fost sute de invitaţii! Colegii de breaslă ai cântăreţei s-au întrecut în urări şi, aşa cum era de aşteptat, nu au ratat momentul de a surprinde cadre cu mireasa şi mirele care de care mai...speciale.
Paparazzi / 08 Iun
Romică Țociu și Cornel Palade sunt doi dintre cei care au grijă ca atmosfera de la petrecere să fie una incendiară. Și, încă de cum au urcat pe scenă, cei doi au avut grijă să facă show, iar Romică nu s-a putut abține să nu facă câteva declarații incredibile.
Paparazzi / 07 Iun
Petrecerea de nuntă a Andei Adam a început în forță. Iar cei care au dat startul distracției au fost chiar cei doi tineri însurăței, Anda și Sorin care, pe o melodie cântată de unul dintre artiștii invitați, au plutit în ritmul melodiei.
Monden / 07 Iun
Anda Adam a reuşit să-şi organizeze nunta de vis la care a visat! Evenimentul i-a ieşit exact aşa cum îl descria, completând fericirea pe care a cunoscut-o odată cu intrarea soţului ei Andrei în viaţa sa. Aranjamentele florale i-au cucerit pe invitaţi, exprimând puritate şi eleganţă.
Paparazzi / 07 Iun
Anda Adam și Sorin au făcut ”pasul cel mare”, ziua de duminică urmând să le rămână, pentru totodeauna, în memorie. Cei doi proaspăt însurăței au decis, din acest motiv, să realizeze și o mică ședință foto pe malul lacului Snagov, chiar în locul în care a fost organizată mega-petrecerea vedetei.
Monden / 07 Iun
Anda Adam şi Sorin şi-au unit, duminică, destinele în faţa lui Dumnezeu şi au spus cel mai hotărât "DA" din viaţa lor. Alături le-au stat cei mai buni prieteni, pe care au avut grijă să-i răsfeţe într-un mare fel, tratându-i ca pe nişte staruri de la Hollywood.
Monden / 07 Iun
Anda Adam şi iubitul ei, Sorin Andrei, şi-au unit destinele, astăzi, într-o locaţie superbă din Snagov. Cei doi au făcut pasul cel mare după doar 6 luni de relaţie. Artista a ales pentru această zi specială o rochie de mireasă tip prinţesă, pe care a accesorizat-o cu un buchet de trandafiri albi.
Paparazzi / 07 Iun
Anda Adam și Sorin au intrat în Biserica din Snagov. Artista, condusă cu grijă de tatăl ei, a fost așteptată de mire, la fel de emoționat ca și ea. Cu ochii strălucind de fericire, cei doi s-au luat de mână și, alături de nași, au așteptat ca preoții să înceapă sluiba.
Paparazzi / 07 Iun
După ce a spus un ”DA” răspicat în fața ofițerului stării civile, Anda Adam și Sorin s-au îndreptat spre biserica din Snagov, acolo unde își vor oficializat relația și în fața lui Dumnezeu. Cei doi se pregătesc să își spună jurămintele în fața preoților.
Paparazzi / 07 Iun
Astăzi, Anda Adam şi Sorin şi-au unit destinele în faţa ofiţerului Stării Civile. Cununia Civilă a avut loc pe pajiştea Vilei 23 din Snagov. Emoţiile i-au copleşit atât pe cei doi miri, cât şi pe invitaţii acestora, iar mirele a ales să paseze din emoţii celei care de astăzi îi va fi...mamă spirituală.
Monden / 07 Iun
Anda Adam şi iubitul ei, Sorin Andrei, şi-au unit destinele, astăzi, într-o locaţie superbă din Snagov. Cei doi au făcut pasul cel mare după doar 6 luni de relaţie. Tânărul a fost extrem de emoţionat când a văzut-o pe aleasa inimii în rochie de mireasă, însă şi-a înfrânat emoţiile şi a sărutat-o.
Monden / 07 Iun
Emoţii, zâmbete şi multă bucurie! Asta s-a putut citi pe chipurile Andei Adam şi al partenerului ei, Sorin Andrei, în momentul în care au spus cel mai sincer şi convingător "DA" din viaţa lor.
Paparazzi / 07 Iun
Pentru Anda Adam, ziua de astăzi este una deosebit de importantă. Și nici nu ar putea fi altfel având în vedere că ea și Sorin, bărbatul pe care l-a cunoscut cu mai puțin de un an în urmă, se căsătoresc astăzi, nunta celor doi urmând să fie una care va fi pomenită de toată țara.
Paparazzi / 07 Iun
În timp ce Dorian Popa se dădea peste cap ca să îl aranjeze pe mire, frumoasa iubită a acestuia, Claudia, îi ținea companie Andei în timp ce vedeta se lăsa pe mâinile pricepute ale make-up artistului.
Monden / 07 Iun
Anda Adam se căsătoreşte, duminică, la o vilă din Snagov, cu alesul inimii sale, Sorin Andrei. Artista s-a pregătit intens pentru ziua cea mare şi a fost atentă la toate detaliile. De altfel, cântăreaţa a avut grijă să aibă cele mai frumoase coroniţe la nuntă.
Paparazzi / 07 Iun
Nu doar mireasa este în centrul atenției în timpul unei nunți, ci și mirele. Iar mirele, deși lumea nu crede, este și el emoționat. Dar, cum cavalerii de onoare nu au altă treabă decât să îl încurajeze, a uitat de emoții și s-a pregătit deja pentru marele eveniment de astăzi, nunta lui cu Anda Adam.
Paparazzi / 07 Iun
Pentru Anda Adam, ziua de astăzi este una deosebit de importantă. Și nici nu ar putea fi altfel având în vedere că ea și Sorin, bărbatul pe care l-a cunoscut cu mai puțin de un an în urmă, se căsătoresc astăzi, nunta celor doi urmând să fie una care va fi pomenită de toată țara.
Monden / 07 Iun
Astăzi are loc cel mai frumos eveniment din viaţa Andei Adam. Artista se căsătoreşte într-un cadru de poveste cu alesul inimii ei, Sorin. Evenimentul se va desfăşura la Snagov, lângă lac, unde invitatii vor putea să socializeze și să stea și in aer liber, lângă piscina din incinta locației și urmărind recitalurile artiștilor de pe o imensă scenă amplasată în imediata apropiere.
Monden / 07 Iun
Zi mare pentru Anda Adam (35 ani)! Cântăreaţa se căsătoreşte într-un cadru de poveste cu alesul inimii ei, Sorin Andrei, după 6 luni de iubire.
Monden / 07 Iun
Anda Adam se căsătoreşte , duminică, cu alesul inimii sale, Sorin. Vedeta este în culmea fericirii că în sfârşit va îmbrăca rochia de mireasă. Pentru asta, artista le-a scris fanilor un mesaj care i-a marcat.
Monden / 05 Iun
Anda Adam se va căsători duminica aceasta cu logodnicul ei, Sorin, petrecerea fiind programată să aibă loc în Snagov. Ultimele detalii au fost puse la punct, iar artista a început să-şi întâmpine oaspeţii care au venit pentru ceremonie din toate colţurile lumii.
Monden / 04 Iun
Anda Adam se pregăteşte pentru ziua cea mare, anume nunta sa cu Sorin. Alături de vedetă a venit în emisiunea "Un Show Păcătos", de la Antena 1, mama sa, care se află într-o formă de zile mari.
Monden / 04 Iun
Anda Adam se căsătoreşte duminică, la Snagov, cu alesul inimi sale, Sorin. Azi, vedeta a fost să-şi aleagă verighetele de nuntă, însă nu cu viitorul ei soţ.
Antena 1
A fost nevoie de șapte ani de la o moarte șocantă, ca anumite secrete și trăiri ale Mădălinei Manole să iasă la iveală.
Divahair.ro
De multe ori, dragostea seamănă cu o ruletă: nu contează cât de bună, cât de frumoasă sau cât de inteligentă ești,...
Endiometroza este o afecţiune a uterului care permite dezvoltarea endometrului. Endometrul este mucoasa prezentă pe pereţii interni ai uterului....
BZI.ro
AntenaStars
Testul din imagine pare simplu la prima vedere și ai spune că e doar o problemă de matematică din clasele primare, însă nu e deloc așa.
Dacă nu ți s-au pierdut încă bagajele la aeroport, ai noroc!
Romaniatv.net
Faimosul actor Antonio Baderas a suferit un infarct în data de 26 ianuarie. Vedeta spune că a avut noroc şi a rămas fără urme....
Icoana Maicii Domnului nu trebuie să lipsească din nicio casă. Ea protejează și ocrotește, aduce iubire, împăcare și alină dureri....
Actorul Tomas Milian, cu orgini cubaneze, italieneşti şi americane, a murit la 84 de ani. Artistul care a fost promovat în filme Bernardo...
Happy Channel
Au ingropat serucrea razboiului si au revenit la sentimente mai bune.
Avem patru pisici ratacite in imagini. Le poti gasi?
GSP.RO
”Răpirea din Serai” este una dintre cele mai cunoscute reprezentări artistice în România și e prezentă, sub forma...
News.ro
Profit.ro
Realitatea.net
Şi-a ucis mama cu sânge rece şi, când a ajuns în faţa judecătorului, nu s-a mai putut abţine. După ce a auzit verdictul,...
O familie din New York a dat în judecată Arhiepiscopia şi biserica, după ce a descoperit că trupul unei rude fusese abandonat...
Jack s-a hotărât să meargă la schi, împreună cu tovarăşul său de-o viaţă, Bob. Au făcut bagajul pe fugă, l-au aruncat pe...